Oldalak

2014. november 16.

Vágtunk, varrtunk, aztán megint vágtunk


Azt mondják, a foltvarrók a szép anyagokat méterszámra vásárolják hogy aztán feldarabolják apró fecnikre, és újból összevarrják...hát mi ezen is túltettünk, az összevarrt, letűzött munkákba ismét belevágtunk!
Szombaton Aczélosné Magdit láttunk vendégül, aki a lyukas quiltek készítéséről tartott tanfolyamot nálunk. A résztvevők pedig megkapták a nyomdából frissen kikerült füzetet is.




A gyulafirátóti művelődési ház nagyszerű helyszínnek minősült, kényelmesen elfértünk, szinte mindenkinek külön asztala volt a világos nagyteremben. 
Külön öröm volt, hogy a régi ismerősökön kívül új foltvarrókat is köszönthettük a találkozón, amely nagyon jó hangulatban telt, tartalmas, tevékeny napot töltöttünk együtt.
Szavak helyett pedig beszéljen ez a sok-sok fotó:


































Az elkészült munkákról ne felejtsetek el fotót küldeni Magdinak, az acelos@t-online.hu címre!

3 megjegyzés:

lomaquilt írta...

Nagyon tetszett a sok kép. Ilyen tanfolyamon jó résztvenni, mindenkinek van elég helye és nem két órába kell sűriteni. Nem csodálom, hogy jó volt a hangulat és csodálatos művek születtek! Csak irigykedni tudok!

Zsuzsi írta...

Ez nagyon jó lehetett!!! sajnálom, hogy nem tudtam elmenni!

Tűzikék Foltmozaik Műhely írta...

Valóban nagyon jó hangulatú volt a tegnapi nap, ami a kiváló oktatónak és a lelkes tanulóknak volt köszönhető. Reméljük lesz folytatás és akkor találkozhatunk!